torsdag 3 november 2011


Det händer saker hela tiden så att man hinner inte tänka på den mörka hösten! Idag har Mona o Jag byggd en dörr till vårt hus i Rörström och hoppas på att slippa kölden inomhus när det väl kommer.

Vi fick besök av en violinvirtuos från Jämtland, Örjan Mattsson som var på väg till Norge till sitt jobb! Han är mycket intressant person med massa erfarenheter och utbildningar sam är mycket kunnig i musik allmänt!
Träffar ni på honom... lyssna där är det en som kan spela fiol!
Vi har bott nu 4 månader här uppe och trivs jättebra och gillar klimatet! Vi trivdes även i Halland men det var så fuktigt , regnigt och mörkt i flera månader varje höst... det blev aldrig ljust förrän på våren!
Här uppe kommer ju snön och då blir det vitt och ljusare!
Vi fick idag lyssna en digital variation av Krystyna Petterssons nya verk "MEMENTO"! Hon är "bara drygt 80 år" men det märks inte ett dugg, och hon är en tonsättare som verkligen förtjänar stor respekt! Hon är mycket modig och vågar skapa sin egen särart i komposition!
övrig är det skönt att ha fått hälsan tillbaka - tänk er att ha blivit felmedicinerad i mer än 7 år.. så man trodde man skulle dö!
Mauri... Mona löser korsord och kopplar av ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar